Hlavní navigace

Prima je spokojená s výjezdními zprávami, odvolává se na průzkum STEM/MARK

27. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Diváci podle televize oceňují na tomto nápadu především profesionalitu moderátorů, atmosféru v místě konání akce a celkový nápad se zakotvením studia v centru města.

Spokojenost se svou hlavní zpravodajskou relací, která o víkendech vyráží do krajů za diváky, aby se jim pokud možno co nejvíce přiblížila, dnes vyjádřila televize Prima. Ta argumentuje bleskovým průzkumem agentury STEM/MARK, jehož se zúčastnilo v období od 17. do 18. srpna 523 respondentů. Unikátní mobilní studio Zpráv FTV Prima se líbí 75% diváků. Pravidelní diváci uvádějí, že se jim nápad s mobilním zpravodajstvím líbí velmi (47 %), další jsou s unikátní roadshow spíše spokojení (28 %), napsala dnes televize v tiskové zprávě.

BRAND24

K TÉMATU: Prima zahajuje vysílání zpráv z mobilního studia, objede 10 českých a moravských měst

A co podle Primy diváci na výjezdních zprávách oceňují? Má to být především profesionalita moderátorů, atmosféra v místě konání akce a celkový nápad se zakotvením studia přímo v centru, tedy na náměstí. Diváci také pozitivně hodnotí, že se mobilní Zprávy FTV značně liší od konkurence a zpestřují vysílání, aniž by klesala důvěryhodnost zpráv, uvedla mluvčí televize Marie Fianová. Mobilní Zprávy FTV Prima se vysílají od 9. srpna. První zastávkou byl Mikulov, dále Pardubice a Brno. Nyní se studio postupně přemístí do Hradce Králové, Ostravy, Karlových Varů, Olomouce, Plzně, Liberce a Jihlavy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).