Hlavní navigace

Prima family inovuje zpravodajství, zavedla Pirátské zprávy a rubriku Plníme sny

14. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Obě novinky se objevily ve zpravodajské hodině Primy family mezi sedmou a osmou hodinou večer. Plnění snů mírně prodloužilo VIP zprávy.

Animované Pirátské zprávy a novou rubriku Plníme sny zavedla tento týden Prima family ve své zpravodajské hodině mezi sedmou a osmou hodinou večer. Pirátské zprávy, zařazené na konec Zpráv FTV prima, představují jakýsi denní politický komiks, půlminutovou skeč podobnou Zelenému Raoulovi z týdeníku Reflex, rubrika Plníme sny zase nabízí divákům VIP zpráv, aby se přihlásili se svým přáním a redakce VIP zpráv jim ho vyplní.

BRAND24

K TÉMATU: Prima kontruje Nově, registruje si ochrannou známku VIP Zprávy – Plníme sny

Obdobný formát připravuje i konkurenční Nova, která si před časem registrovala ochrannou známku Televizní noviny: Splněná přání. Na rozdíl od Primy family ale připravuje samostatný pořad, který by měla nasadit do podvečerních časů. VIP zprávy dvěma novými rubrikami poněkud „nabobtnaly“ a posunuly začátek hlavního večerního pořadu na Primě family na pozdější čas, čímž se tato televize přiblížila strategii Novy, jejíž večerní pořady začínají oficiálně až ve 20:20 (kvůli reklamě ale ve skutečnosti okolo půl deváté).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).