Hlavní navigace

Prima Cool bude vysílat fotbalovou Ligu mistrů, získala práva na tři roky

25. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejprestižnější evropská klubová fotbalová soutěž se na Primě Cool objeví už v září. Televize získala úterní i středeční zápasy, s výjimkou jednoho, který zůstane ČT.

Na Primu Cool se vrátí fotbalové přenosy, tentokrát však ne anglické Premier League, ale přímo Ligy mistrů. Společnosti FTV Prima se podařilo získat vysílací práva pro tuto soutěž na následující tři roky. Kontrakt se týká všech úterních a středečních zápasů, s výjimkou jednoho středečního utkání, a to až včetně semifinálových zápasů. Na obrazovce se Liga mistrů objeví již v září, s původním komentářem a výběrem nejzajímavějších momentů celé soutěže.

K TÉMATU: ČT 4 už nebude dávat Ligu mistrů v úterý, drží ale semifinále a finále

Tipy C

„Těší nás, že můžeme televizním divákům nabídnout tu nejvíc cool fotbalovou soutěž světa. O získání práv na Ligu mistrů usilujeme již několik let, a konečně se to povedlo – na Prima Cool se v plné síle vrací fotbal!!!“ komentoval zisk práv generální ředitel FTV Prima Marek Singer. Televize uspořádá k Lize mistrů speciální tiskovou konferenci, podle vedoucího PR oddělení Marka Winklera „do několika týdnů“.

Prima Cool tak nabídne většinu zápasů Ligy mistrů, s výjimkou jednoho středečního zápasu, který si pojistila Česká televize. Veřejnoprávní ČT 4 má také pro příští tři roky práva na semifinálové a finálové zápasy. Naopak z Novy Sport fotbalová Liga mistrů od září zcela zmizí. Tato stanice dosud nabízela jeden středeční zápas (případně další na internetovém portálu Voyo).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).