Hlavní navigace

Prima chystá vlastní bulvární web Style, očekává půl milionu návštěvníků měsíčně

10. 4. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Internetových bulvárů v Česku přibývá, jeden provozuje na adrese Prásk.tv i konkurenční Nova. Prima slibuje až 30 zpráv denně, fotogalerie a videa.

Internetové projekty televizní skupiny Prima posílí od příštího týdne nový bulvární magazín Style. Prima ho představila na dnešním setkání s obchodními partnery a vybranými novináři, na které server DigiZone.cz nedostal pozvání. Podle serveru MediaGuru.cz stránky poběží na adrese www.prima-style.cz a chtějí se zaměřit na svět celebrit. Denně nabídnou 20 až 30 zpráv, počítají s rozsáhlými fotogaleriemi a videy. Měsíčně chtějí oslovit půl milionu unikátních návštěvníků a dosáhnout pěti až sedmi milionů přehraných videí.

K TÉMATU: Prima Group spustila novou podobu svých stránek. Změnila se i homepage

Prima chce prostřednictvím webu Style využít existující televizní formáty VIP zprávy a Top Star magazín, kterými se jako první televize začala prakticky na denní bázi věnovat světu showbyznysu. Šéfredaktorkou webu bude Ivana Bachoríková, která naposledy působila v internetové televizi Stream.cz pod portálem Seznam.cz, známá je ale také z deníků MF Dnes a Blesk. Převážná část obsahu webu se má týkat českých celebrit, zahraniční hvězdy dostanou menší prostor. Web bude mít silnou mediální podporu ve VIP zprávách a Top Star magazínu.

ČTĚTE TAKÉ: Weby Primy se podobně jako televize zaměří hlavně na ženy, říká šéf Primy On-line

Podobnou cestou jako Prima se už loni vydala konkurenční Nova, která spustila bulvární web Prásk.tv, který letos doplnil obnovený pořad Prásk! ze světa celebrit. Bulvárních webů v Česku ale přibývá obecně, nejen mezi provozovateli televizního vysílání. Zcela mimo struktury velkých mediálních webů letos například odstartoval projekt Extra.cz, za kterým stojí Jan Barta. Ten koupil od publicisty Miloše Čermáka jmenovanou doménu a najal si dlouholetého bulvárního novináře Pavla Novotného Agátou Hanychovou.

BRAND24

NAPSALI JSME: Prima je díky zastupování dalších webů desátým největším hráčem českého internetu

Pro Primu je web Style druhou internetovou novinkou letošního roku po portálu www.prima-zoom.cz, který doplňuje nový dokumentární kanál Prima Zoom. Internetová divize Prima Online letos také provedla zásadní úpravu hlavního webu www.iprima.cz a založila vlastní mediální zastupitelství, díky němuž se stala devátým největším hráčem českého internetu. Ochrannou známku Prima Style si FTV Prima registrovala teprve toto pondělí 8. března.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).