Hlavní navigace

Přeladění multiplexu 4 v Moravskoslezském kraji proběhne střihem

12. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Změnu vysílacího kanálu multiplexu 4 v Moravskoslezském kraji doprovází i speciální spot ve vysílání televize Pohoda a rozhlasové stanice Rádio Čas.

Diváci, kteří přijímají signál multiplexu 4 v Moravskoslezském kraji na kanálu 63, se budou muset připravit na to, že přeladění, které proběhne z 21. na 22. dubna, proběhne střihem, tedy signál nepoběží po určitou dobu na původním i novém kanálu. Digitální pozemní síť bude využívat nově kanál 45. Při této příležitosti se navíc ve vysílání televize Pohoda v dané lokalitě objevil i speciální spot, který na nutnost přeladění upozorňuje. Můžete si ho prohlédnout níže.

BRAND24

K TÉMATU: Multiplex 4 na Ostravsku přeladí na nový kanál 45 už v noci z 21. na 22. dubna

Společnost Digital Broadcasting, která je provozovatelem multiplexu 4, zřídila také novou přímou linku na svůj Help Desk. Speciální spot se objevuje i na Rádiu Čas, které patří stejnému vlastníkovi jako televize Pohoda. Vzhledem k tomu, že je tento krok nezbytný pro definitivní stabilizaci vysílacích parametrů naší sítě v této oblasti, chtěl bych požádat diváky o pochopení a shovívavost, uvedl majitel firmy Radim Pařízek a dodal: Samozřejmě si přejeme, aby dopad na veřejnost byl minimální.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).