Hlavní navigace

Pražské Radio 1 změní ředitele, od dubna jej povede David Štěrbáček

18. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 3. 2011

UVNITŘ FOTO Novým ředitelem pražského alternativního Radia 1 bude od dubna David Štěrbáček, dosavadní programový ředitel této rozhlasové stanice. Ve funkci nahradí Sašu Michailidise, který se rozhodl k 31. březnu z managementu Radia 1 odejít. Po jedenácti letech jedinečné a naplňující práce ve vedení Radia 1 přišel ten správný okamžik předat stanici do jiných rukou, vysvětlil odcházející šéf Radia 1.

K TÉMATU: Pražské Radio 1 slaví oficiální dvacetiny, každý den věnuje jednomu roku

Za mým odchodem se neskrývají žádné spory nebo problémy a zatím ani žádná nová pracovní pozice. V nejbližších měsících se budu věnovat především rodině a dokončení studia na vysoké škole, pak se uvidí, vysvětlil Michailidis, který ve vedení Radia 1 působil celkem 11 let, z toho sedm let jako šéf programu a poslední čtyři roky jako ředitel celé stanice. Novým programovým ředitelem Radia 1 se stane moderátor Petr „Pierre“ Urban.

BRAND24

Nový ředitel Radia 1 David Štěrbáček (Foto: Radio 1)

Nový ředitel Radia 1 působí v této stanici od roku 1997, kdy pomáhal zakládat její obchodní oddělení. O rok později začal i moderovat a od roku 2007 vede program. Zná Radio 1 jako málokdo a vždy jsme se shodli na tom, kam a jak bude rádio směřovat. Předání pravomocí tak bude naprosto hladké a kontinuita zajištěna, věří Michailidis. Dosavadní ředitel z Radia 1 zcela nezmizí, bude nadále moderovat pořady Film o páté a Odvážné palce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).