Hlavní navigace

Pozice Penthouse HD CZ a Discovery HD CZ v satelitní službě Skylink s EPG

28. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 7. 2011

Nizozemská satelitní služba Canal Digitaal začala dodávat svému česko-slovenskému partnerovi, platformě Skylink, elektronického programového průvodce (EPG) pro stanice Discovery HD Showcase a Penhouse HD 1, jež jsou určeny výhradně pro tuzemské diváky. Jde tedy konkrétně o pozice Discovery HD CZ a Penthouse HD CZ. EPG je vysíláno nikoliv v češtině, ale v holandštině.

ČTĚTE TAKÉ: Partner satelitní služby Skylink zvažuje přesun kanálu Penthouse HD 1

Tato skutečnost ukazuje mimo jiné na to, že program Penthouse HD 1 se skutečně chystá k přesunu na novou frekvenci, jak vás již DigiZone.cz informoval již minulý týden. Zákazníky tedy opět čeká přelaďování. Na novém kmitočtu 11856/V patřící satelitu Astra 3B, pozice 23,5 stupně východně, jsou už pozice pro tento kanál označeny jako Penthouse HD a Penthouse HD CZ (právě ta bude sloužit pro tuzemský Skylink a také T-Mobile televizi). Operátor tuto novinku prozatím oficiálně nekomunikoval.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).