Hlavní navigace

Portál Ivio zařazuje do nabídky seriály americké ABC, většina titulů bude v HD

3. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

ABC Studios vysílá v USA již od čtyřicátých let a dlouhodobě patří mezi největší televizní hráče nejen na americkém kontinentu. O zařazení seriálů do nabídky v minulosti usiloval i Topfun.

Významnou akvizici oznámil provozovatel videoportálu Ivio, společnost Hollywood Classic Entertainment. V jeho nabídce se od září objeví tituly amerického televizní studia ABC. Zájemci se tak mohou těšit například na seriály Prozíravost, Záměna, Ztraceni, Chirurgové, Zoufalé manželky, Castle na zabití, Vzpomínka na budoucnost a řadu dalších. Většina titulů bude zájemcům dostupná ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a v originálním znění s titulky. Jde o podobný krok, který v minulosti slibovala společnost Topfun Media, provozovatel Topfun videopůjčovny, ale nikdy se mu ho nepodařilo realizovat.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Videoportál Ivio už je dostupný i na tabletech a mobilech od Samsungu

ABC Studios vysílá v Americe již od čtyřicátých let a dlouhodobě patří mezi největší televizní hráče nejen na americkém kontinentu. Známá je především svou kvalitní a oceňovanou seriálovou tvorbou, uvedla za Hollywood Classic Entertainment Světlana Čeveleva. Všechny seriály ABC Studios jsou přístupné uživatelům s prémiovým účtem, a to jak na webu na adrese Ivio.tv, tak i v aplikacích v telefonech a tabletech AppleSamsung.  Předplatit prémiový účet lze za 189 korun (v případě jednoho měsíce) až po 1999 korun, za které získáte přístup na celý rok. Seriály nabízí v rámci Voyo.cz i konkurenční Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).