Hlavní navigace

Pořad o moderních technologiích bude mít i Nova, Upgrade s Tomášem Měcháčkem

3. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podobné magazíny je možné najít hned na několika českých, volně šířených televizních kanálech. Ideálním příkladem je Prima Cool, která mimo jiné vysílá Applikace nebo Re-Play.

Televize Nova začne od 25. dubna vysílat programovou novinku Upgrade. Magazín najdou diváci ve vysílání vždy v sobotu dopoledne. Upgrade je programovou novinkou, kterou chceme oslovit všechny nadšence technologických vychytávek a zajímavostí z celého světa. Vtipně, nenáročně a s nadhledem diváky seznámíme s aktuálními trendy na poli mobilních zařízení, chybět nebudou ani praktické rady. Věříme, že se pořad bude divákům líbit a najde si stabilní fanouškovskou základnu, uvedl Michal Kratochvíl, vedoucí publicistiky TV Nova.

BRAND24

K TÉMATU: Nova si registruje Upgrade a „Levně a chutně“, Prima pro změnu Fresh Festival

Podobné magazíny je možné najít hned na několika českých, volně šířených televizních kanálech. Ideálním příkladem je Prima Cool, která mimo jiné vysílá Applikace nebo Re-Play o počítačových a dalších hrách určených pro konzole typu Playstation, Xbox a podobně. Průvodcem Upgradem bude moderátor a herec Tomáš Měcháček, který se v minulosti objevil ve stejné roli jak na ČT 1, tak i Primě. V show bude nejen seznamovat diváky s nejnovějšími aplikacemi a představovat jim dnes již téměř neomezené možnosti světa mobilních telefonů, tabletů, dronů a dalších chytrých zařízení, ale podrobí je i různým testům kvality, doplnila PR manažerka Novy Alžběta Cimová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).