Hlavní navigace

Pořad Jak se vede, sousede? se neosvědčil, ČT ho přesune na noc

10. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 11. 2010

Zábavný pořad Jak se vede, sousede?, který Česká televize vysílá na svém prvním programu každé úterý od 20 hodin, se přesune do méně atraktivního času. Serveru DigiZone.cz potvrdil informaci mluvčí veřejnoprávního média Ladislav Šticha. Pořad nejen, že diváci neodměnili příliš velkou sledovaností, spíše zanedbatelnou, ale nesetkal se u nich ani s příliš kladnou odezvou.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nikdo není dokonalý s podílem na divácích okolo patnácti procent

Jak se vede, sousede? charakterizuje Česká televize jako: Představení výjimečných lidí žijících všude kolem nás, kterých si někdy ani nevšimneme. Tři zajímavé osudy, tři netradiční záliby a tři pozoruhodné osobnosti. Pořadem provází herec Pavel Nový, pro kterého byla zároveň tato role návratem na televizní obrazovku v roli moderátora. Od 15. prosince se bude formát Jak se vede, sousede? vysílat nejen v jiný den – ve středu – ale také v jiný čas – místo od 20 hodin až ve 23:20. Pořad se na veřejnoprávní obrazovce objevil teprve koncem října. Vyrábí ho Televizní studio Ostrava.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).