Hlavní navigace

Pondělní TV tipy: Stará panna, Crazy Heart a Insider: Muž, který věděl příliš mnoho

20. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller Insider: Muž, který věděl příliš mnoho – Dva právníci se rozhodli veřejně obžalovat tabákovou společnost za propagaci tabáku. A protože společnost vydělává pohádkové jmění a spravedlnost je v rukou toho, kdo má větší moc a dostatek peněz, začíná boj kdo s koho. Americký thriller (1999)

  • Dvojka (RTVS), 20:55 – krimidrama Střílejte na pianistu – Hrdinou druhého celovečerního filmu Francoise Truffauta je klavírista v malém pochybném baru Charlie. Nikdo netuší, že v minulosti byl slavným klavírním virtuózem a jeho pravé jméno je Edouard Saroyan. Francouzský krimifilm (1960)

  • ČT 2, 21:50 – komedie Stará panna - Dva osamělci za horkého léta. Francouzsko-italská komedie (1971)

BRAND24

  • ČT art, 23:40 – krimifilm Království zvěrstev - Rodina jako zločinecká organizace v australském kriminálním psychothrilleru, vyznamenaném Velkou cenou poroty na MFF v Sundance. Australský krimifilm (2009)

  • Prima, 23:40 – hudební drama Crazy Heart – Postaršímu písničkáři Otisi Blakeovi se zrovna dvakrát nedaří. Koncertuje už jen v malých barech a hernách a splín léčí alkoholem. Změna nastane, když jednoho dne potká sympatickou mladou novinářku Jean, která se sama stará o malého syna. Americké hudební drama (2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).