Hlavní navigace

Polsko se dočká informační stanice PL24. Stojí za ní veřejnoprávní TVP?

13. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 5. 2011

Polsku už funguje řada zpravodajských stanic, mimo jiné TVP Info, Polsat News, TVN 24, TVN CNBC Biznes a další, nic ale nebrání tomu, aby tu odstartovala další. Svůj plán vstoupit na tamní trh oznámila podle serveru media2.pl televize s jednoduchým názvem PL24. V materiálech zaslaných médiím slibuje například moderní přístup k divákovi. Kdo za stanicí stojí, prozatím není jasné.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Kino Polska Nostalgia, Eska TV, ATM Rozrywka a U-TV budou v polském DVB-T

media2.pl se domnívá, že za projektem by mohla být veřejnoprávní Telewizja Polska, která o něm informovala na svém portálu a na přímý dotaz tuto možnost její mluvčí Joanna Stempień-Rogalińska nevyloučila. Vysílání by se mělo skládat z událostí, které se staly ve světě i v samotném Polsku, důležitým faktorem však má být život hvězd a lifestyle. Program bude určen cílové skupině ve věku 25 až 49 let, která dokáže držet krok s aktuálním děním. Uděláme vše, co je v našich silách, aby se na naše zpravodajství dalo spolehnout a bylo objektivní. PL24 bude dynamická a nabídne svěží pohled na svět, jež nás obklopuje, uvedl vedoucí projektu Adam Kromer.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).