Hlavní navigace

Polská fotbalová liga Ekstraklasa míří na Eurosport 2

13. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 5. 2011

Vybrané zápasy nejvyšší polské fotbalové soutěže Ektraklasa bude od příští sezóny 2011/2012 nabízet na své obrazovce také panevropský sportovní kanál Eurosport 2. Tento program získal sublicenci pro 22 zemí střední a východní Evropy, mimo jiné tedy i Českou a Slovenskou republiku. Ke všem přenosům se však tuzemští diváci nedostanou. Exkluzivním distributorem přenosů bude nadále satelitní služba Cyfra+.

ČTĚTE TAKÉ: 24 hodin Le Mans na Eurosportu minimálně do roku 2013

Přenos z Ekstraklasy se objeví na Eurosportu 2 vždy v pondělí večer. Od nové sezóny bude nejvyšší polská fotbalová liga rozdělena u každého kola na čtyři dny – pátek (dva zápasy), sobotu (tři zápasy, neděli (dva zápasy) a pondělí (jeden zápas). V tuto chvíli ještě není jasno, která ze stanic (Cyfra+, Polsat a Eurosport 2) koupí čtyři nejočekávanější duely sezóny. Dá se však počítat s tím, že půjde právě o Cyfru+, která je vlastníkem práv téměř na všechny přenosy Ekstraklasy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).