Hlavní navigace

Podívejte se, co bude Fanda dávat první dva týdny a jak ho Nova představila

11. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PRESS KIT, SCHÉMA A FOTOGALERIE Pátý program Novy bude přímou konkurencí Primy Cool, i když nebude dostupný v pozemním digitálním vysílání

Jaký program připravuje pátý kanál Novy, na muže zaměřený Fanda, na první dva týdny svého vysílání? Nova zveřejnila kompletní programové schéma na období od 14. do 27. července, z něhož vyplývá, že nejzajímavější bude hned úvodní večer. Po „startovním“ filmu Rudý baron od 16:00 hod. budou následovat v 18:00 Tuningové války, poté od 18:55 Auto-mag, od 19:25 World od Freestyle a pak hlavní programové taháky – od 20:00 český film Kajínek a po něm přímý přenos boxerského zápasu David Hayne – Dereck Chirosa.

PRESS KIT: Fanda, pátý kanál Novy + programové schéma na první dva týdny (PDF, 5,4 MB)

Právě souboj Hayne – Chirosa je jediným sportovním přenosem, který Fanda během prvních dvou týdnů svého vysílání nabídne. V letní sezóně by ale na tomto programu měla začít domácí fotbalová Gambrinus liga (pro srovnání, konkurenční Prima Cool bude od září vysílat nejprestižnější evropskou klubovou soutěž – Ligu mistrů) a Nova v tiskových materiálech slibuje i hokejovou Tipsport extraligu, tenisové turnaje ATP a závody Moto GP. To vše ale již dnes nabízí Nova Sport, která by byla jejich výpadkem ochuzena.

BRAND24

K TÉMATU: Fanda už na tiskové konferenci nepřekvapil. V DVB-T ho nenaladíte

Právě sladění programových schémat Novy Sport a Fandy bude pro Novu velmi důležité. Snad proto se ředitelem Fandy stal šéf Novy Sport Marek Kindernay. Televize ale na úterní tiskové konferenci programové propojení obou kanálů nijak nekomentovala.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).