Hlavní navigace

Pod názvem T-Mobile TV spustí operátor 4. dubna vlastní IPTV platformu

23. 3. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: T-Mobile
Nová platforma nabídne tři základní tarify, HBO na půl roku nebo zpětné zhlédnutí až na 48 hodin. Základní nabídka sedmi desítek kanálů vyjde na 499 korun měsíčně.

Od 4. dubna spustí největší tuzemský mobilní operátor vlastní IPTV službu, a to pod názvem T-Mobile TV. Služba nabídne mimo jiné funkci zpětného zhlédnutí až 48 hodin nebo možnost nahrávání. Náročnější uživatelé si budou moci navíc objednat některý ze šesti tematických balíčků nebo přístup do videotéky. Každý klient, který si službu pořídí do konce června, získá sto korun slevy na měsíční paušál a balíček HBO Základ na půl roku jako dárek.

IPTV od T-Mobile nabídne tři základní tarify. Základ vyjde na 399 korun měsíčně a obsahuje sedmdesát televizních kanálů, Standard se sto stanicemi bude stát 499 korun měsíčně a s tarifem Premium za 899 korun měsíčně budou moci zákazníci sledovat až 130 kanálů, z toho více než tři desítky v HD kvalitě.

Služba přehrávání již odvysílaných pořadů nabídne jejich zhlédnutí až 48 hodin zpětně. Diváci si budou moci nahrát až 120 hodin vysílání s možností jeho uložení na třicet dní. Budou také moci sledovat televizi až na čtyřech zařízeních, konkrétně na jedné televizní obrazovce a třech chytrých zařízeních. Mobilní televize je tedy dostupná v rámci všech tří tarifů. Zákazníci budou také moci během třiceti dní odstoupit od smlouvy a vrátit set-top box – zejména v případě, že má klient nevyhovující internetové připojení.

IPTV operátora vyžaduje stabilní a neomezené internetové připojení o rychlosti aspoň 5 Mb/s. T-Mobile nabízí dva tarify pevného internetu (Standard a Premium), nicméně službu lze provozovat na jakémkoli vhodném internetovém připojení od libovolného poskytovatele.

BRAND24

Svým uživatelům nabídne T-Mobile šest tematických balíčků: Rodina (129 korun za měsíc), Sport (149 korun za měsíc), Zahraniční (99 korun za měsíc), HBO Základ (249 korun za měsíc), HBO Komplet (299 korun za měsíc) a erotiku Pro dospělé (249 korun za měsíc). Zpoplatněný bude i přístup do videotéky, ten vyjde na 99 korun měsíčně.

Set-top box se smlouvou na dobu určitou lze pořídit na splátky za jednu korunu na místě a poté sto korun měsíčně po dobu 23 měsíců. Bez smlouvy vyjde set-top box na 2999 korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).