Hlavní navigace

Po zmrzlině a pexesu bude mít Animáček od Barrandova i vlastní časopis

19. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Dětské pásmo Animček, které každý den vysílá televize Barrandov, se brzo svým divákům představí jako časopis. Vycházet bude v nakladatelství Egmont.

Televize Barrandov rozšiřuje působnost dětského bloku Animáček mimo obrazovku na další produkt. Kromě vlastní zmrzliny a pexesa se dočká toto pásmo také vlastního časopisu, který bude stanice vydávat ve spolupráci s vydavatelstvím Egmont. Časopis Animaček bude mít podobnou cílovou skupinu jako tento blok. Bude určen dětem ve věku od tří do sedmi let. První (pilotní) číslo magazínu bude dostupné v prodeji od 25. června, regulérně pak začne vycházet od 3. září a jeho další vydání pak najdou zájemci v prodejnách s tiskovinami každé první pondělí v měsíci.

BRAND24

Obálka dětského časopisu Animáček, který poprvé vyjde příští pondělí.
Autor: TV Barrandov

Obálka dětského časopisu Animáček, který poprvé vyjde příští pondělí.

ČTĚTE TAKÉ: Barrandovský Animáček bude propagovat i e-shop s hračkami

Časopis Animáček každý měsíc přinese zábavné čtení, spoustu aktivit a další zajímavé rubriky pro děti i rodiče. Malé čtenáře a předškoláky provázejí časopisem postavičky ze znělky pohádkového pásma Animáček, uvedla PR manažerka stanice Kateřina Kotálová. Cílem časopisu Animáček je děti pobavit, hravou formou je vzdělávat a rozvíjet jejich zvídavost a kreativitu, doplnil ji vedoucí projektu Pavel Němeček. Grafický koncept časopisu vytvořila a časopis ilustrovala Sylva Francová, autorka grafického provedení znělky televizního Animáčku. Šestatřicetistránkový magazín bude stát 49 korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).