Hlavní navigace

Po kardinálu Dukovi bude promlouvat z vln Dvojky i bývalý prezident Klaus

18. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jestliže je mezi hosty názorového rozhlasového pořadu osobnost, která stála deset let v čele státu, tak to je bezesporu prestižní záležitost,“ pochválil si skutečnost šéf stanice Miroslav Dittrich.

Další posilou pořadu Jak to vidí bude na Českém rozhlase Dvojka po kardinálovi Dominiku Dukovi bývalý prezident republiky Václav Klaus. Zpovídat ho bude přímo šéfredaktor okruhu Miroslav Dittrich. Kromě Klause a Duky se v pořadu, který běží pravidelně od pondělí do pátku a také v neděli od 8:30, střídají mimo jiné i generální ředitel tohoto veřejnoprávního média Peter Duhan, ředitel Centra pro teoretická studia Univerzity Karlovy a Akademie věd ČR David Storch, novinář a vysokoškolský učitel Metropolitní univerzity Praha Břetislav Tureček nebo komentátor Českého rozhlasu Jan Petránek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Kardinál Duka se vrátí na vlny Českého rozhlasu, promlouvat bude na Dvojce

Jestliže je mezi hosty názorového rozhlasového pořadu osobnost, která stála deset let v čele státu, tak to je bezesporu prestižní záležitost. Jsem rád, že Václav Klaus souhlasil a přijde jako host na Dvojku do Jak to vidí. Budu se ho ptát na řadu aktuálních událostí, ale zastavíme se i u závažných jevů posledních měsíců, například u takzvaného arabského jara či jeho hodnocení vlády a opozice ‚z jistého povzdálí‘ po skončení prezidentského období, uvedl při této příležitosti šéfredaktor Dvojky Dittrich. Mediálně aktivní je také stávající hlava státu, prezident Miloš Zeman. Toho pro své rozmluvy získala Frekvence 1 a také on-line verze deníku Blesk.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).