Hlavní navigace

Po Hříšných lidech nabídne Česká televize v HD kvalitě Panoptikum

8. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 7. 2010

Seriál Hříšní lidé Města pražského v hlavní roli s legendárním Jaroslavem Marvanem, který v pondělí skončil závěrečným třináctým dílem, nahradí na obrazovkách prvního programu České televize neméně úspěšné Panoptikum Města pražského. Jedná se o volné pokračování již jmenovaného díla. V hlavních rolích se objeví například herci Jiří Adamíra, Josef Vinklář nebo Ondřej Havelka.

Seriál se bohužel musel obejít bez Marvana, který byl v době natáčení již třináct let po smrti. Desetidílný kus kriminálních příběhů spisovatele Jiřího Marka a režiséra Antonína Moskalyka nabídne Česká televize stejně jako Panoptikum digitálně vyčištěné a převedené do HD kvality. Diváci si ho tedy budou moci užít ve zcela novém rozměru. Řešit se budou kriminální případy, které přinesla doba hospodářské krize na přelomu dvacátých a třicátých let minulého století. Panoptikum Města pražského bude vysílat ČT 1 každé pondělí ve 20 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).