Hlavní navigace

Po Břeclavi míří kabelová televize Nej TV, konkurent UPC, do Třince

26. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 3. 2009

Posledním obchodem byl pro společnost BKS Capital Partners, která sjednocuje menší kabelové sítě pod značku Nej TV, v únoru nákup jedné z milevských firem. To již ale v současné době neplatí. Na posledním zasedání požádala tato společnost Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) o schválení převodu obchodního podílu z Města Třinec právě na BKS Capital Partners.

ČTĚTE TAKÉ: UPC chtějí konkurovat další dvě středně velké kabelovky

Kabelová televize Třinec, kterou provozuje samotné město, se tak stane majetkem výše zmíněné firmy. BKS Capital Partners se např. koncem května loňského roku podařilo odkoupit středně velkého kabelového operátora, společnost Sater, která nabízela kabelovou televizi a připojení k internetu v patnácti městech a obcích od Aše po Frýdlant nad Ostravicí. Pražská firma, která se strategií skupování menších operátorů snaží konkurovat UPC, vlastní také kabelovky Telto s.r.o., HBTV s.r.o, a Amos a.s..

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).