Hlavní navigace

Platforma Digi TV začala nabízet zákazníkům samoinstalační balíček

27. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 9. 2010

Nedostatek autorizovaných montážníků, kteří by byli schopni nainstalovat satelitní komplet pro příjem platformy Digi TV, bude její provozovatel kompenzovat samoinstalačním balíčkem. Bude tak záležet pouze na novém klientovi, zdali si zajistí tento příjem sám nebo si na něj pozve odbornou firmu. Komplet, který obsahuje parabolu, LNB konvertor, přijímač a kartu, dodá firma až domů kurýrní službou PPL.

Podle informací, které má k dispozici server DigiZone.cz, stačí, když zájemce zavolá pouze na informační linku a domluví s operátorem telefonicky doručení zásilky. Při převzetí zákazník vůbec nic neplatí, pouze by měl poštou do týdne obdržet smlouvu se složenkou na částku 650 Kč, což je jednorázový aktivační poplatek, a 260 Kč (měsíční splátka zvoleného tarifu). S touto novinkou přichází společnost DIGI Czech Republic několik týdnů poté, co došlo ke spuštění lokalizované verze kanálu Digi Sport a ukončení pirátského příjmu celého balíku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).