Hlavní navigace

Otázka vyřazení Filmboxu z nabídky Digi TV zůstává nezodpovězena

5. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 8. 2008

Minulý čtvrtek čekala všechny české abonenty rumunské satelitní platformy Digi TV nepříjemná skutečnost. Operátor se rozhodl vyměnit kanál Filmbox společnosti Help Film za televizi adrenalinových seriálů a filmů AXN, která už je však v jeho nabídce pro slovenský trh jednou šířena. Protože Digi TV nemá v České republice PR zastoupení a s médii obecně nekomunikuje, obrátili jsme se pro podrobnosti přímo na Slovensko na společnost SPI International, která má pod patronací také kanály Filmbox Extra, Filmbox HD, Nostalgia a připravovanou Revolution TV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Filmbox zmizel ze satelitní služby Digi TV, nahradilo ho české AXN

Jak se nám podařilo zjistit, důvodem k vyřazení programu z nabídky Digi TV nebylo ukončení smlouvy na jeho šíření, ale něco zcela jiného. O co však šlo, odmítla výkonná ředitelka SPI International Ivana Sulíková komentovat. Na otázku, zda byl kanál šířen nelegálně, neodpověděla. Jsme v jednání se společností Digi TV a projednáváme zařazení našich kanálů, sdělila Sulíková. Nevyloučila však, že by se časem mohly v nabídce objevit i další programy společnosti Help Film, potažmo SPI International.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).