Hlavní navigace

Od 25. února nabídne Eurosport přenosy ze světového šampionátu superbiků

14. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Eurosport
Na konci února odstartuje v australském Phillip Island Grand Prix Circuit jubilejní třicátý ročník Mistrovství světa superbiků.

Český motorismus bude mít na letošním mistrovství světa své zastoupení, na závody se těší Ondřej Ježek, který bude startovat v barvách italské stáje Grillini. Loňskému šampionátu dominovali jezdci z Velké Británie, šampionem se stal Jonathan Rea, který dokázal obhájit titul, na stupních vítězů za ním skončili jeho krajané, Tom Sykes a Chaz Davies. Na osmnáctém místě dokončil MS český jezdec Karel Abraham, který ale letos bude startovat v MotoGP.

Letošní mistrovství bude mít celkem třináct podniků, vždy po dvou závodech. Začíná se 25.
února v Austrálii, dále se pojede v Thajsku, Španělsku, Nizozemsku, Itálii (Imola), Velké Británii, opět v Itálii (Misano), USA, Německu, Portugalsku, závěr je v Kataru začátkem listopadu. Předposlední akce ještě čeká na upřesnění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).