Hlavní navigace

Obnoví Česká televize zábavnou soutěž Kufr s Pavlem Zedníčkem?

6. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 4. 2011

UVNITŘ LOGO Návrat zábavné soutěže Kufr s hercem Pavlem Zedníčkem v roli moderátora zřejmě plánuje veřejnoprávní Česká televize. Kavčí hory totiž požádaly Úřad průmyslového vlastnictví o registraci ochranné známky a loga Kufr. Populární soutěž vysílala od roku 1992 Československá televize, do roku 2004 pak první program České televize. Úvahami o znovuobnovení některých dřívějších zábavných pořadů ČT se před svým nástupem zabývali noví šéfové programu ČT 1 Radan Dolejš a Tereza Typoltová.

ROZHOVOR: Hrajeme samé konzervy. To se musí změnit, říkají šéfové ČT 1

Když vracíte staré značky, vždycky je s tím spojeno riziko, že mnoha lidem to nebude vyhovovat, protože to už neodpovídá jejich představě a vzpomínkách spojených s tou značkou. Ne všechno se povede znovu vzkřísit jako třeba Kofolu a nenaštvat lidi, jako se to „podařilo“ u filmové Takové normální rodinky, která očekávání spojená s původní značkou nenaplnila, řekla v rozhovoru pro DigiZone.cz Typoltová.

K TÉMATU: Soutěž Videostop včetně Rosáka se vrátí – na televizi Barrandov

BRAND24

ČT 1 uvažovala i o návratu soutěžního pořadu Videostop, který od letošního března vysílá televize Barrandov. Když jsme seděli před rokem nad projektem ČT 1, jedna z věcí, o kterých jsme se bavili, byla soutěž typu Videostop, připustila Typoltová. První dva díly měly dobrou sledovanost, třetí poměrně menší. Podíl okolo osmi procent by nebyl pro ČT 1 úspěch. Ale upřímně – Videostop patří ČT. Jinde je to kukaččí vejce…, dodal výkonný ředitel Jedničky Radan Dolejš.

Logo, které si nechala Česká televize registrovat u Úřadu průmyslového vlastnictví

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).