Hlavní navigace

O2TV rozšířila programovou nabídku o kanály Prima love a btv

7. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 3. 2011

Počet programů v IPTV službě O2TV od společnosti Telefónica O2 se koncem minulého týdne rozšířil o dva. Podle našich čtenářů v diskusním fóru se v tomto produktu objevily stanice Prima love (startuje zítra) a btv z Brna. Zájem o tuto službu však trvale klesá – každé čtvrtletí je tato platforma o několik jednotek tisíc zákazníků chudší. Ke konci roku jich měla 129 tisíc. Služba naráží především na fakt, že díky technických okolnostem už dlouhodobě nenabízí programy v HDTV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: O2TV přišla o další zákazníky, ke konci roku 2010 jich měla 129 tisíc

Co se týká obsahu nových televizních stanic v O2TV, Prima love bude program orientovaný na dívky a ženy ve věku od 15 do 44 let. Nabídne jim například seriály Zoufalé manželky, Ally McBealová, Džungle rtěnek, Chirurgové a řadu dalších. Objeví se tu také starší původní tvorba televize Prima. btv nabízí poznávací pořady, magazíny pro volný čas a koníčky, profily různých umělců, talk show, politickou diskusi, kulturní panorama či pořady o zdraví. Tato brněnská regionální televize je také součástí digitální kabelové nabídky společnosti UPC Česká republika.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).