Hlavní navigace

O2TV měla celorepublikový výpadek

3. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 10. 2008

Dnes ráno postihl společnost Telefónica O2 výpadek služby O2TV. Jak informoval zpravodajský portál iDNES.cz, když chtěli zákazníci tento produkt sledovat, na obrazovce se jim objevila pouze hláška Nastavení DHCP (option 240) neobsahuje správnou OPCH adresu.. Serveru DigiZone.cz se podařilo zjistit, že výpadek se týkal všech zákazníků O2TV v České republice a chyba byla způsobena problémem se softwarem na serveru, který se přetížil. Všichni zákazníci jsou v současné době na službu opět připojování a do 13 hodin by mělo být vše v pořádku.

Placenou digitální televizi přes pevnou telefonní linku O2TV od společnosti Telefónica O2 využívá podle posledních údajů už přes 100 tisíc tuzemských zákazníků. Firma to uvedla v srpnu s tím, že magickou hranici se jí podařilo pokořit již 23. července. Jubilejní stotisící zákaznici Miloslavě Škrabákové z Líbeznic daroval operátor nový moderní LCD televizor LG Scarlet LG6000 s úhlopříčkou 106 cm. Dalších sto zákazníků obdarovala Telefónica O2 filmovým balíčkem HBO na půl roku za symbolický poplatek 1 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).