Hlavní navigace

O2TV má roční exkluzivitu na Digi Sporty. Co bude dál, se uvidí

18. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Exkluzivní práva na anglickou Premier League pro svou společnost chce operátor O2 propagovat v České republice i marketingovou kampaní. Její podobu však prozatím tají.

Roční exkluzivitu na distribuci tematických kanálů Digi Sport má pro šíření v rámci kabelovýchIPTV sítí společnost O2 Czech Republic. Serveru DigiZone.cz to řekl Martin Žabka, mluvčí operátora, který provozuje službu O2TV. Smlouva na exkluzivní práva na Premier Leaugue v O2TV je uzavřena na jeden rok s opcí na další roky, konstatoval Žabka. Společnost O2 má tedy zaručena přednostní jednání s držitelem práv i pro následující odbobí. Slovak Telekom využil první rok pro distribuci práv především v rámci kanálu Slovak Sport 2, pro tuto sezónu se je však rozhodl překlopit na stanice Digi Sport.

BRAND24

K TÉMATU: Digi Sport spustí v Česku další kanál, exkluzivita se rozšiřuje na O2TV

Nadstandardní vztahy s operátorem O2 Czech Republic potvrdil serveru DigiZone.cz i generální ředitel společnosti Digi Slovakia Marcel Šatanek. Spolupráce na českém trhu s O2 je ko-exkluzivní, takže s dalšími partnery nejednáme, sdělil Šatánek. Jak již bylo řečeno, exkluzivita se týká pouze kabelové a IPTV technologie. Na satelitu bude dále přinášet Premier League v češtině a slovenštině nadále služba Digi TV. O2 Czech Republic připravuje ke startu Premier League ve své nabídce také marketingovou kampaň, její podobu ale nechtěl mluvčí Martin Žabka blíže specifikovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).