Hlavní navigace

O2 Sport zbrojí na derby, ke komentování přizval Suchařípu a Novotného

21. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
Digitální televize O2 TV se připravuje na jeden z vrcholů letošního ročníku české nejvyšší fotbalové soutěže, 286. derby pražských S.

Diváci si budou moci opět vybrat mezi standardním a fanouškovským komentářem. O ten se postarají herec a příznivec Sparty David Suchařípa, jehož protivníkem bude novinář a slávista Pavel Novotný. Nedělní odpoledne na stanici O2 Sport odstartuje studio Petra Svěceného v 15 hodin. Do studia přijal pozvání trenér František Straka a bývalý reprezentant Jan Rajnoch.

Klasický komentář nedělního přímého přenosu zajistí duo Tomáš Radotínský a Milan Štěrba. Při minulých derby se nám model fanouškovských komentátorů osvědčil a našel si své příznivce. Tentokrát padla volba na úplně nové tváře. David Suchařípa i Pavel Novotný jsou přátelé, ale zároveň zarytí fanoušci pražských „S“. Pro diváky to bude velká zábava, něco navíc, věří Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

BRAND24

Vedle fanouškovského komentáře přinese O2 multidimenze také live chat diváků. Do živého přenosu se může zapojit každý přes sociální síť Twitter, stačí kamkoliv do svého tweetu přidat hashtag ve tvaru #O2sportLIVE. U Facebooku je potřeba příspěvek s hashtagem přidat přímo na zeď facebookového profilu stanice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).