Hlavní navigace

O2 nabízí přenosy z MS ve fotbale na mobil. První týden zdarma, pak za peníze

11. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 6. 2010

Zápasy mistrovství světa ve fotbale, které dnes začíná v Jihoafrické republice, bude možné sledovat i na displeji mobilního telefonu. Telefónica O2 je zprostředkuje svým zákazníkům, kteří mají mobilní telefony kompatibilní se sítí 3G a nachází se v dosahu této sítě. První týden přenosů je v rámci propagace služby zdarma, od 18. června si ale bude Telefónica O2 účtovat za jednodenní předplatné 20 Kč, za týdenní 75 a měsíční 150 Kč včetně DPH.

K TÉMATU: Začíná MS ve fotbale, ČT 4 dnes nabídne v HD kvalitě hned dva zápasy

Fotbaloví fandové tak mohou zůstat kdekoliv a kdykoliv ve hře se svým týmem, i když nemohou být právě u televizní obrazovky. Mobilní TV je dostupná v 3G síti, kterou nyní využívají zákazníci O2 ve všech krajských městech a dále v Rokycanech, Kladně, Žďáru nad Sázavou a Frýdku Místku, sdělila Blanka Vokounová z oddělení Media Relations Telefóniky O2.

ČTĚTE TAKÉ: Fotbalová událost roku: kde zdarma sledovat mistrovství světa?

BRAND24

Zákazníci se k mobilním přenosům světového fotbalového šampionátu dostanou nejrychleji tak, že zašlou SMS ve tvaru MOBILNITV na číslo 999888. Následně zákazník obdrží SMS s přímým aktivním odkazem na službu. Mobilní televizi lze aktivovat také prostřednictvím portálu m.o2mobil.cz, a to potvrzením přímé volby v sekci TV, film a video, přiblížila Vokounová. Kromě přenosů fotbalového mistrovství světa nabízí firma stejným způsobem sledování jedenácti dalších televizních a devíti rozhlasových programů.

V programové nabídce mobilní televize přes 3G síť Telefóniky nechybí televize Nova, Prima nebo Óčko. Také u nich platí, že první týden využívání služby je zcela zdarma. Po uplynutí promo nabídky je služba mobilní televize zpoplatněna dle standardních podmínek, dodala Vokounová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).