Hlavní navigace

O staronovém šéfovi ČTÚ by se mělo rozhodnout v pondělí

24. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 4. 2009

Předsedou Rady Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) by se podle serveru Česká média měl stát opět Pavel Dvořák, který vykonával doposud tento post. Politici měli o volbě šéfa ČTÚ jednat 30. března, tehdy se ale na program jednání vlády jmenování nedostalo. Další pokus má být již toto pondělí. Návrh by měl předložit dosluhující ministr průmyslu a obchodu Martin Říman.

Na pondělním jednání vlády bude předložen návrh na znovujmenování Pavla Dvořáka předsedou Rady Českého telekomunikačního úřadu, uvádí server. Ten zároveň dodává, že by mělo dojít také k volbě jednoho z nových členů Rady ČTÚ, protože současnému členovi Michalu Franklovi končí mandát. Nahradit by ho mohl poslanec a bývalý ministr dopravy Milan Šimonovský. Právě ten by podle Českých médií měl být na radního navržen Martinem Římanem. Doplní tak Janu Fürstovou, Petra Štěpánka a Zdeňka Švrčka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).