Hlavní navigace

O půlnoci odstartuje Horor Film. Nabídne ho Skylink a kabelová televize od UPC

13. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na české a slovenské poměry originální kanál je třetím televizním projektem podnikatele Leoše Pohla. V blízké době ještě doplní CS Film, CS Mini a Horor Film nová stanice Kino Svět.

Na český a slovenský trh vstoupí o půlnoci z dneška na zítřek nový tematický kanál Horor Film. Jak již název napovídá, stanice bude věnována snímkům s tématikou mystery, thrillerům a podobně. Za stanicí stojí Československá filmová společnost, která již provozuje programy CS Film a CS Mini. Zatímco první stanice je zaměřena na starší i novější filmovou tvorbou od nás i našich východních sousedů, CS Mini se orientuje na nejmladší diváky. Ani ty ovšem neochuzuje o československou produkci. Trojici doplní v blízké době ještě další projekt – neplacená stanice Kino Svět.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Podívejte se na promo, které vysílá v noci připravovaná stanice Horor Film

V rámci svých nabídek poskytnou novou stanici Horor Film operátoři Skylink (satelit) a UPC Česká republika (kabelová televize). Jak už naši čtenáři vědí, vysílání zahájí snímek Poslední výkřik, lokální variace na americký horor Vřískot, který slavil velké úspěchy především v 90. letech. V českém filmu se mimo jiné objeví i zpěvačka Iveta Bartošová, nehraje tu ovšem hlavní roli. Druhý v pořadí pak bude historický horor Černá smrt, odehrávající se v roce 1348 v anglickém království, kde řádí epidemie moru. Jako „desert“ pak stanice divákům naservíruje italský snímek Koncert hrůzy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).