Hlavní navigace

Nový seriál na Primě: česká verze Ošklivky Betty

25. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 10. 2007

Po vzoru Novy se chystá i Prima bojovat o české diváky původními seriály. Zakoupila licenci na seriál „Ugly Betty“ (v česku vysílané jako „Ošklivka Betty“ na Nově). Seriál dříve vysílala americká televize ABC, posléze jej začala uvolňovat i pro další televize.

„Ošklivka Betty“ je příběh novodobé popelky v Jižní Americe. Seriál spojuje svět módy a lidských vztahů s humornou nadsázkou. V zahraničí získal seriál několik ocenění, při vysílání v Čechách, ale nebyl příliš úspěšný, neboť i televizní kritikové mu vytýkali kupříkladu velkou dávku jisté „infantilnosti“ a diskutován byl také údajně nepříliš povedený scénář.

Prima si bude seriál natáčet sama, je to tak prakticky první zkušební natáčení vlastního seriálu pro druhou nejsledovanější komerční televizi u nás. Seriál se pravděpodobně začne vysílat na jaře roku 2008, přesný název ale zatím není znám.

BRAND24

Televize Nova ale také využívá svého finančního potenciálu a chystá se spustit pěveckou soutěž „X-Factor“. Ta je velmi podobná bývalé soutěži „SuperStar“, oproti ní je ale několik výraznějších změn. Novinky České televize zatím nebyly představeny.

Zdroj: iHned.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).