Hlavní navigace

Nový projekt Ivana Hronce s názvem Film Europe získal licenci

21. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 10. 2010

Projekt Film Europe TV slovenského podnikatele Ivana Hronce získal licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Vyplývá to z jejího posledního zápisu ze zasedání. Vlastníkem licence je společnost Film Europe. Program má být šířen prostřednictvím družice. Licence byla udělena na dobu dvanácti let. S vysíláním se prozatím počítá v České republice a na Slovensku. Později bude kanál expandovat.

BRAND24

K TÉMATU: Europa Cinema, sestra Filmboxů, přišla o satelitní licenci. Projekt ale pokračuje

Film Europe je novým označením pro již dříve zamýšlený projekt Europa Cinema, který by měl odstartovat v příštím roce. Jak uvedl již dříve server Mediálne.sk, kanál je postavený tak, že stanice bude prémiovým placeným kanálem. Na úrovni Evropy by měla v první fázi získat sto až dvě stě tisíc předplatitelů. Film Europe TV by měla být lokalizovaná i do slovenštiny, a to prostřednictvím titulků, v češtině bude dostupné audio. Ivanu Hroncovi patří programy pod hlavičkou CS TV – Doku CS, Kino CS a Muzika CS.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).