Hlavní navigace

Nový programový šéf Barrandova: Úspěch je nutné potvrdit a zhodnotit

28. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 8. 2009

Petr Sládeček, který bude od 1. října novým programovým ředitelem plnoformátové digitální televize Barrandov, nebral nabídku vedení stanice na tento post nejdříve příliš vážně. Uvedl to v rozhovoru pro webové stránky Vyšší odborné školy publicistiky. Kontakt z TV Barrandov přišel z mého pohledu nečekaně a zprvu jsem ho nebral příliš vážně, navíc jsem připravoval pro Českou televizi jeden docela zajímavý interní projekt, konstatoval Sládeček.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Podzim na Barrandově: Odsouzené, Vicky Cristina Barcelona a nový programový ředitel

Nabídka se však podle něj ukázala jako velmi zajímavé a nový člen týmu Barrandova na ní ocenil především otevřené a rychlé jednání. Sládeček však v rozhovoru přiznává, že oslovit cílovou skupinu diváků nad 30 let nebude nic jednoduchého. Je to dosti obtížné. Dosavadní vysílání TV Barrandov také lépe oslovuje jiné divácké skupiny, uvedl programový ředitel, který stanici za dosavadní směřování pochválil a dodal, že úspěch bude nutné potvrdit, rozšířit a obchodně zhodnotit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).