Hlavní navigace

Novou tváří TV Barrandov by mohl být údajně Pavel Zuna

1. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 3. 2008

Pavel Zuna, který působí v současné době na televizi Prima jako moderátor zpravodajství a soutěže Ber nebo neber, by se mohl stát tváří nové digitální televize TV Barrandov. S informací přišel deník Blesk, který se odvolává na nejmenovaný zdroj z okruhu televizních manažerů. Podle něj by mělo jít dokonce o post nejvyšší, tedy ředitele televize, s měsíčním platem 350 tisíc korun.

BRAND24

Server DigiZone.cz se pro ověření spekulace obrátil na tiskového mluvčího Primy Ladislava Pavlíka i samotného Pavla Zunu. Ani jeden z nich však nebral celé odpoledne telefon. Mluvčí TV Barrandov Janis Sidovský našemu serveru sdělil, že informaci nemůže v tuto chvíli potvrdit ani vyvrátit. Televize získala tento týden od RRTV kompenzační licenci pro zemské digitální vysílání. Vysílání by měla zahájit do září.

TV Barrandov by ale nebyla jediná televize, která by získala tváře známé z jiných kanálů. Např. zpravodajská Z 1, která se také chystá během několika měsíců na spuštění vysílání, má ve svém týmu bývalé redaktory České televize Jakuba Knězů a Petra Buchtu. Shodou okolností bude ve stejné televizi také dřívější moderátor Novy a Primy Martin Severa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).