Hlavní navigace

Nové studio ČT v Brně znamená bonus řediteli i novou řadu kriminálky Labyrint

1. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Česká televize
V listopadu se v Brně začne natáčet třetí řada kriminální série Labyrint, režisér Strach zatím hledá vhodné herecké obsazení.

Loni dokončené brněnské studio České televize zahrnuje i tři samostatná studia, přičemž jedno z nich, o rozloze 330 m2, je vůbec největším studiem České televize. Právě zde se natáčela i druhá řada seriálu Jiřího Stracha Labyrint a od listopadu tu bude vznikat i chystaná třetí řada.

Tipy C

Třetí řada kriminální série Labyrint se bude opět skládat ze sedmi epizod, kterými se povine jeden případ. Opět se ale změní herecké obsazení. Pro třetí sérii obsazení teprve hledáme. Jiří Langmajer zůstává, stejně tak Miroslav Donutil jako šéf brněnské kriminálky, další figury ale teprve obsazujeme, prozradil režisér Jiří Strach.

Úspěšné dokončení výstavby brněnského studia vyhodnotila Rada České televize také jako jedno z kritérií pro přidělení ročního bonusu generálnímu řediteli České televize. Bonus ve výši 2,3 milionu korun je udělován na základě smluvní dohody o pracovních podmínkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).