Hlavní navigace

Nové stanice v satelitní službě Skylink s programovým průvodcem EPG

10. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 5. 2011

Bulharská satelitní služba Satelitte BG začala dnes dodávat data pro elektronického programového průvodce (EPG) také pro tuzemskou platformu Skylink, a to na virtuální pozice nových televizních stanic, které se staly součástí jarního rozšíření nabídky. Jde konkrétně o kanály označené jako MTVN HD CZ, NG Wild HD CZ a iConcerts CZ. Doposud byla data dodávána pouze na hlavní pozice bez příznaku.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Stanice ČT HD s originální zvukovou stopou v CS Linku a Skylinku

Elektronický programový průvodce umožní divákům snadnější orientaci v programu televize. Diváci nemusí hledat schéma vysílání například na internetu a případně si mohou jednotlivé pořady také snadno nahrát. Některé přijímače umožňují naprogramování například pomocí stisknutí jediného tlačítka na dálkovém ovladači. K dispozici jsou nejen názvy pořadů, ale také jejich anotace. V tuto chvíli zůstává bez EPG ještě pozice označená jako Discovery HD CZ. Program Discovery HD Showcase však Skylink přebírá od svého partnera z Nizozemska, platformy Canal Digitaal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).