Hlavní navigace

Televize Nova vysílá sérii Indiana Jones v kvalitním HD rozlišení

29. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 10. 2010

Původní filmovou trilogii Indiana Jones od George Lucase, režírovanou Stevenem Spielbergem, doplněnou o nejnovější čtvrtý díl Indiana Jones a Království křišťálové lebky, vysílá exkluzivně v HD rozlišení televize Nova. Minulý pátek odvysílala první díl Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy, dnes od 20 hodin nabídne druhou část Indiana Jones a chrám zkázy. Třetí díl, Indiana Jones a Poslední křížová výprava, si Nova nechává na příští pátek 5. listopadu.

K TÉMATU: Nova HD zařadila na satelitu a v multiplexu 4 audio stopu Dolby Digital

Poslední, čtvrtý díl Indiana Jones a Království křišťálové lebky, odvysílá Nova v televizní premiéře v sobotu 13. listopadu od 20 hodin. Ačkoli první díl ságy vznikl již v roce 1981, všechny čtyři díly jsou momentálně k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a jejich kvalita je opravdu unikátní. Indiana Jonese v HD verzi v češtině před časem odvysílal placený filmový kanál HBO HD a Nova nyní nabízí divákům stejnou kvalitu na svém hlavním programu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova HD již vysílá se zvukem Dolby Digital 5.1

Novu HD lze sledovat prostřednictvím zemské digitální sítě 4 v Praze, Brně a Ostravě, je součástí základních programových nabídek satelitních služeb Skylink, CS Link a UPC Direct, a objevuje se také v nabídkách provozovatelů digitální kabelové televize a IPTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).