Hlavní navigace

Nova vsadila na jistotu, v porotě SuperStar opět usednou Jandová a Habera

7. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Se SuperStar to tu všechno před několika roky začalo a já sem měl to štěstí, že jsem byl při tom. Dali jsme šanci mnoha zpěvákům a zpěvačkám,“ konstatoval Pavol Habera.

Televize Nova nesáhla při výběru porotců pro letošní ročník pěvecké show SuperStar, kterou bude vysílat spolu s Markízou, vedle a vsadila na jistotu. Prvními dvěma oznámenými jmény jsou totiž Marta JandováPavol Habera. Oba hudebníci už se v minulosti na tomto postu objevili, takže jejich angažmá není žádným překvapením. Jandovou budou mít navíc poměrně čerstvě zažitou i diváci pěvecké soutěže Eurovize, které se letos zúčastní i Česká republika. Zpěvačka se bude pokoušet spolu se svým kolegou Václavem Noidem Bártou uspět díky songu Hope Never Dies (Naděje nikdy neumírá).

BRAND24

K TÉMATU: Nova s Markízou vyhlásily nový ročník česko-slovenské SuperStar, odvysílají ho na podzim

Se SuperStar to tu všechno před několika roky začalo a já sem měl to štěstí, že jsem byl při tom. Dali jsme šanci mnoha zpěvákům a zpěvačkám. Někteří ji využili, někteří zahodili, ale pro mě bylo vždy nejdůležitější zjištění, že v každém ročníku jsou lidé, kteří jsou tak dobří a talentovaní, že si zaslouží velkou šanci. Jsem rád, že i letos tu šanci někomu znova dáme, že budu při tom a budu doufat, že ji pořádně využije, uvedl Habera. Na Superstar se moc těším. Nejen protože je to dobrá soutěž, ve které každý, kdo má talent, na sebe může upozornit a tím si splnit nějaký ten sen, ale také protože jsem měla v roce 2009 v SuperStar svou první porotcovskou zkušenost, doplnila populárního rockera Marta Jandová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).