Hlavní navigace

Nova Sport zřídila speciální webovou stránku k přeladění na satelitu

14. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 9. 2011

UVNITŘ NÁHLED Speciální internetovou stránku s informacemi o přeladění satelitního vysílání placeného kanálu Nova Sport zřídila televize Nova. Na adrese http://prelade­ni.nova.cz upozorňuje o ukončení vysílání Novy Sport na původní frekvenci 12 070 MHz horizontálně u satelitní pozice 23,5 stupně východně, již využívají satelitní služby Skylink, CS Link a T-Mobile televize. Nova Sport už od srpna vysílá souběžně na nové frekvenci 11 973 MHz vertikálně.

K TÉMATU: Nova Sport pro satelitní služby CS Link a Skylink už funguje z nové pozice

BRAND24

Starou pozici program opustí zítra, tedy ve čtvrtek 15. září. Nova Sport proto spustila nejen speciální internetovou stránku, ale umístila přímo do vysílání informační lištu s upozorněním pro diváky. Přelaďte si prosím již nyní program na novou frekvenci: 11 973 MHz vertikálně, případně proveďte automatické přeladění svých přijímačů. V případě dotazů či problémů se prosím obraťte na svého poskytovatele satelitní služby, vyzývá Nova na svém webu, kde nabízí kontakty na všechny tři satelitní služby, jichž se přeladění Novy Sport týká.

Informační lišta ve vysílání Novy Sport, která upozorňuje na nutnost přeladit na novou satelitní frekvenci (Foto: Lukáš Polák, DigiZone.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).