Hlavní navigace

Nova sport se poprvé představila veřejnosti (FOTO MODERÁTOREK)

9. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 9. 2008

Sportovní kanál Galaxie sport se dnes představil poprvé v novém kabátě odborné veřejnosti, a to na tiskové konferenci v Hotelu Intercontinental. První se jako slova ujal generální ředitel TV Nova Petr Dvořák, který konstatoval, že Galaxie sport dělá vedení společnosti CET 21 radost a kromě dobré sledovanosti vykazuje také dobrou ekonomickou stabilitu. Nestačí nám ale, aby fungovala výborně, chceme, aby fungovala ještě lépe, konstatoval Dvořák. Proto se chystá sjednocení pod značku Nova a ještě většímu posílení na trhu sportovních kanálů. Ředitel stanice Marek Kindernay potvrdil, že k tomuto kroku dojde 4. října.

Galaxie sport nevybrala toto datum náhodou. Stane se tak při příležitosti konání jednoho z největších sportovních svátků tohoto roku, prestižní hokejové soutěže NHL v pražské O2 areně. Nova i Nova sport budou partnery této akce. NHL neodmyslitelně patří ke Galaxii sport, konstatoval mluvčí televize Michal Klouda. Asi největší devizou Galaxie sport je tým lidí, především komentátorů, kterých je pětadvacet, dodal ředitel stanice Marek Kindernay.

UX DAy - tip 2

Veškeré podrobnosti o nové podobě Galaxie sport včetně tiskových materiálů přineseme našim čtenářům v zítřejším článku. Dovolíme si však prozradit, že výraznou novinkou ve vysílání bude také kvarteto moderátorek, které budou mít na starosti večerní sportovní přehled s názvem Sport 21 ve 21 hodin. Půjde o pořad, který se bude ve dvou třetinách věnovat zahraničním událostem a ve zbytku zprávám z pole domácího. Asi nejznámější tváří bude Kamila Havelková (dříve Krynická), 1. vicemiss soutěže Miss aerobic roku 1998.

FOTO: Moderátorky zpravodajské relace Sport 21 (JPG; 163 kB)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).