Hlavní navigace

Nova Sport HD od května ve Skylinku jako placený kanál

23. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 4. 2009

Atraktivní sportovní kanál Nova Sport HD, který je v současné době šířen v rámci satelitní platformy Skylink jako kódovaný, ale neplacený kanál, bude již od příštího měsíce placený. Není tedy pravda, že program byl nabízen v tomto balíku pouze v promo akci, a pak bude jeho vysílání ukončeno. V současné době uvažuje Skylink o několika modelech, které by byly pro tento kanál vhodné.

ČTĚTE TAKÉ: Příští sobotu odstartuje Nova Sport HD

Nova Sport HD bude od května nabízena buď jako součást balíčku HD Plus, který nabízí v současné době např. kanály History HD, Discovery HD a Eurosport HD, nebo bude součástí balíčku MULTI. Ve hře je i varianta, kdy by byl program nabízen pro obě služby, tzn. jak balíček MULTI tak i HD Plus. Program z rodiny kanálů TV Nova se objevil v platformě Skylink tento měsíc doslova na poslední chvíli. Jeho zařazení bylo oznámeno 30. března, jako první se o něm dozvěděli právě naši čtenáři.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).