Hlavní navigace

Nova s Markízou uspíší pěveckou soutěž Hlas, nasadí ji už 5. března

27. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Hlas Česko Slovenska nakonec bude nasazen do vysílání obou komerčních televizí o týden dříve. Konkurenční X Factor Primy a TV Joj začíná v neděli 9. března.

O týden dříve, než původně avizovaly, nasadí televize Nova a Markíza druhý ročník pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska. Zábavný formát tak nezačne ve středu 12. března, ale už příští týden, ve středu 5. března. Hlas se tak dostane na obrazovku dříve než konkurenční pěvecká soutěž X Factor, kterou začnou televize Prima a Joj vysílat v neděli 9. března. Mentory v soutěži na Nově a Markíze budou stejně jako v minulém ročníku Michal David, Josef VojtekDara Rolins, které doplní Majk SpiritMarta Jandová. Ta se bude o soudcování dělit s Rolins ve speciálním dvojkřesle, které je novým prvkem soutěže.

BRAND24

K TÉMATU: Nova s Markízou nasadí Hlas Česko Slovenska poprvé ve středu 12. března

Každý z pěti mentorů si na základě jediného smyslu – sluchu – sestaví svůj vlastní tým zpěváků, který bude provázet na cestě k vítězství a pohádkové výhře v hodnotě 80 tisíc eur (v přepočtu přes dva miliony korun, pozn. red.). V další řadě Hlasu se objeví i několik nových prvků, uvedl PR koordinátor televize Martin Šnýdr. The Voice of… je původně holandský formát, který se během jednoho roku stal světovým fenoménem. Za jeho vznikem stojí mediální magnát a producent John de Mol. Kromě Česka a Slovenska už hledaly svůj Hlas tři desítky zemí, například v USA diváci sledují již šestou sezónu formátu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).