Hlavní navigace

Nova prozatím tají, kdy nasadí seriál Na vodě. Své stálice vrátí od 11. ledna

16. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Naše seriálové pilíře se zásadně podílely na vysoké podzimní sledovanosti. Premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 dosahují průměrně 36,24% share ve skupině 15–54,“ uvedla šéfka programu Ruzek.

Televize Nova prozatím tají, kdy diváci uvidí ve vysílání její připravovaný seriál Na vodě, kde se v hlavních rolích objeví Lukáš Langmajer a Tomáš Klus. Nova prozatím stále hovoří o termínu jaro 2016, což už je víceméně potvrzený fakt od letošního podzimu. Jak naznačuje televize, seriál bude mít oddechový charakter. Děj se odehrává v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Hlavním hrdinou je pětatřicátník Hugo (Langmajer), kterého opustila jeho žena, přišel o práci i o domov a nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a začít znovu.

BRAND24

K TÉMATU: Nova zveřejnila první fotky z natáčení seriálu Na vodě s Tomášem Klusem

Hned od pondělí 11. ledna se diváci Novy mohou těšit na seriál Ulice. V úterý 12. ledna se po sváteční pauze vracejí hrdinové Ordinace v růžové zahradě 2 a krimi seriál Atentát se poprvé v novém roce objeví v pondělí 18. ledna ve 20:20, uvedla mluvčí Novy Anna Suchá. Věřím, že pokračování seriálových hitů potěší všechny jejich fanoušky. Například v Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají překvapení v podobě několika nových postav, které výrazně vstoupí do děje, konstatovala programová ředitelka Alex Ruzek. Střepiny se vrátí do vysílání už 3. ledna, Prásk! 14. ledna, Volejte Novu 16. ledna a Koření 20. ledna. Magazíny Víkend a Loskuták si dají až do února přestávku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).