Hlavní navigace

Nova potvrdila nasazení kulinářské show MasterChef, odstartuje ve středu 7. října

17. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – O vítězi rozhodnou kuchaři Marek Raditsch, Miroslav Kalina a Marek Fichtner. MasterChef Česko slibuje emoce i přehlídku nevídaných výtvorů z rukou amatérů.

Další ročník kulinářské show MasterChef odstartuje na obrazovce televize Nova ve středu 7. října ve 20.20. Dnes o tom informovala sama televize. MasterChef se tak do přímého souboje postaví s reprízou První republiky (Jednička), seriálem Přístav (Prima) a zábavnou soutěží Vtip za stovku (TV Barrandov). O pondělcích bude čelit kriminálce na ČT 1, opět seriálu Primy a formátu Kurňa, co to je? na TV Barrandov. Aktuálně vysílá Nova v pondělním okně české filmy, ve středu reality show Výměna manželek. MasterChef patří mezi jednu z hlavních novinek pro nadcházející měsíce. V prostorách ateliéru v pražské Hostivaři se dokonce nedávno konala tisková konference k podzimnímu programovému schématu.

BRAND24

K TÉMATU: MasterChef se objeví až v říjnu, Přístavu bude Nova nadále čelit komediemi a Výměnou manželek

O vítězi rozhodnou elitní kuchaři Marek Raditsch, Miroslav Kalina a Marek Fichtner. MasterChef Česko přinese emoce i přehlídku nevídaných výtvorů z rukou amatérských kuchařů. V celkem devatenácti epizodách uvidí diváci cestu zhruba osmdesáti nadějných kuchařů, na jejímž konci zůstane jen jediný skutečný český MasterChef. Show MasterChef je celosvětově nejúspěšnější televizní soutěží, která vznikla ve Velké Británii a s vynikajícími výsledky se vysílá ve více než stovce zemí. Pořad přináší kombinaci mimořádných kuchařských výkonů a lidských příběhů na úžasné scéně. Diváci televize Nova se na reality show MasterChef mohou těšit každou středu a pondělí, informovala novináře televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).