Hlavní navigace

Nova postaví proti pátečním českým filmovým premiérám na Primě vlastní filmové koprodukce

11. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nikoli seriál Doktoři z Počátků, ale české komedie budou v září otevírat páteční večer na nejsledovanější české televizi.

Televizním premiérám českých koprodukčních filmů na Primě budou na podzim přímo konkurovat dřívější filmové koprodukce Novy. Nejsledovanější česká televize je v září nasadí do hlavního vysílacího času od 20:20, přímo proti snímkům, na jejichž výrobě se podílela Prima. Vyplývá to z programových plánů Novy na září, které má server DigiZone.cz k dispozici. Nepotvrdila se tak spekulace, že páteční večery obsadí seriál Doktoři z Počátků, jehož nasazení do podzimního schématu zatím Nova nespecifikovala. Podrobnější informace o svém podzimním vysílání chce skupina Nova sdělit až 26. srpna. Již nyní je jisté, že kromě tradičních seriálů nabídne další řady reality show Výměna manželek, MasterChef a SuperStar.

BRAND24

K TÉMATU: Podzimní souboj televizí: proti Přístavu na Primě nasadí Nova dvakrát týdně MasterChefa

Jaké filmy si Nova připravila na páteční večery proti koprodukčním premiérám na Primě? V pátek 4. září půjde o českou komedii Probudím se včera, o týden později o Kameňák, 18. září Nova výjimečně nabídne zahraniční snímek Pompeje a 25. září Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka. Prima na páteční večery chystá mj. premiéry českých snímků Hodinový manžel, Andílek na nervy, Zejtra napořád, Vybíjená, Sedmero krkavců nebo Raluca.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).