Hlavní navigace

Nova oprášila název někdejšího bulvárního magazínu Prásk. Spustila ho na internetu

3. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Nova se po letech vrátila k názvu svého někdejšího magazínu Prásk, a to v podobě tematického webu, který bude čtenáře seznamovat s novinkami v životě celebrit.

Společenský magazín Prásk, který nahlížel především do zákulisí života celebrit, se vrací po šesti letech na televizi Nova, i když ne tak úplně. Česká komerční jednička oprášila pouze jeho název a spustila takto zaměřený tematický web na adrese www.prask.tv, která pak zájemce přesměruje na microsite http://prask.nova.cz/. Připomeňme, že průvodkyněmi již roky neexistujícího Prásku byly v poslední fázi Gábina Partyšová (dnes tvář Prima family) a Kateřina Hrachovcová-Herčíková.

BRAND24

Z ARCHIVU: Nova předělala zpravodajský web tn.cz. Vyčistila a zpřehlednila titulku

Prásk.tv bude přinášet zprávy ze šoubyznysu, zajímavosti o celebritách a dění ve společnosti, kuriozity, ale i zajímavé životní příběhy, přiblížila Marie Fianová z tiskového oddělení Novy. O konceptu společenského online magazínu jsme uvažovali delší dobu, ve stávající situaci nám jeho spuštění dává velký smysl kvůli doplnění našeho online portfolia. V rámci segmentu navíc máme výjimečné výchozí podmínky, doplnil ji ředitel sekce nových médií Pavel Krbec.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).