Hlavní navigace

Nova odvysílá příští týden pátou Noc filmových nadějí

10. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 3. 2009

V noci z 20. na 21. března, tedy příští týden, odvysílá televize Nova pátou přehlídku prací studentů středních a vysokých škol s názvem Noc filmových nadějí. Start je naplánován na deset minut před půlnocí v pátek a celý blok by měl skončit v pět hodin ráno následujícího dne. Diváci mohou přehlídku prací vidět nejen na televizní obrazovce, ale např. také v pražském klubu Lávka. Program zde začíná 20. března ve 22 hodin a končí 23. března v 5 hodin ráno.

Nova slibuje noc plnou překvapení. Mimo jiné odhalíte tajemství léčivého bahna, dozvíte se, jak nebezpečná může být partie šachu a proč si dávat pozor na pátou ženu, slibuje stručný popisek k Noci filmových nadějí V. Ti, kteří si Novu pustí, se mohou také těšit na pohádkové hrdiny, Bálovu nálevnu, Paříž i schengenský prostor. Dozvíte se leccos o pubertě a bezmoci a ve finále se ti nejvytrvalejší mohou naučit ping pong s mistrem Luchou, dodává anotace k pořadu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).