Hlavní navigace

Nova odstartuje podzimní schéma v neděli 25. srpna, dva týdny po Primě

9. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Ordinace v růžové zahradě 2 se na Novu vrátí od úterý 27. srpna, Cesty domů na Primě o týden dříve, v pondělí 19. srpna

O dva týdny později než Prima nasadí konkurenční Nova do svého vysílání první podzimní programové novinky. Zatímco Prima začne nasazovat podzimní schéma od příštího pondělí 12. srpna, Nova až od neděle 25. srpna, kdy přesune do nedělního prime time od 20:20 hod. seriál Doktoři z Počátků. Ten od konce června nahrazuje během letní přestávky úterní a čtvrteřní seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který se na obrazovku vrátí od úterý 27. srpna. Oddobně laděné Cesty domů na konkurenční Primě ale odstartují o týden dříve, v pondělí 19. srpna.

K TÉMATU: Podzim v souboji tří největších televizí: ČT 1 jde do seriálové bitvy s Novou i Primou

Na pondělí 26. srpna naplánovala Nova návrat seriálu Gympl s (r)učením omezeným, který dostane prostor tradičně v pondělí a ve středu od 20:20 hod.proti Cestám domů na Primě. Ve stejný den, tedy v pondělí 26. srpna, se na obrazovce poprvé objeví i nový původní sitcom PanMáma s Milanem Šteindlerem v hlavní roli. Začínat bude hned po Gymplu od 21:25 hod. Nová řada reality show Výměna manželek se na Nově objeví od pátku 30. srpna, vždy v hlavním vysílacím čase od 20:20 hod. Denní seriál Ulice se do vysílání vrátí až první zářijový týden – v pondělí 2. září od 18:35 hod.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova na podzim nasadí Doktory z Počátků, Gympl, Výměnu manželek a sitcom PanMáma

Poslední srpnový týden Nova obnoví také vysílání publicistického pořadu Střepiny (od neděle 25. srpna), úterního magazínu Víkend (od 27. srpna), investingativního pořadu Na vlastní oči (od středy 28. srpna), magazínu Koření (od soboty 31. srpna), bulvárního Prásku (od neděle 1. září) a začne reprízovat i seriál Okresní přebor (od pondělí 26. srpna). Prvná zářijový týden se na obrazovku vrátí sobotní magazíny Rady ptáka Loskutáka a Babicovy dobroty (od 7. září).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).