Hlavní navigace

Nova nabídne na webu obsah ve 3D. Zapotřebí budou barevné brýle

14. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 6. 2011

Televize Nova začne od zítřka nabízet návštěvníkům webu Voyo.cz trojrozměrný obsah, ke kterému budou zapotřebí brýle s červeným a modrým filtrem. Partnerem projektu se stala společnost Mall.cz, která je bude přikládat k zakoupeným televizorům, počítačům a mobilním telefonům. Na novinku upozornila novináře mluvčí Novy Michaela Fričová.

ČTĚTE TAKÉ: Óčko uvažuje o prvním českém 3D přenosu ze svých hudebních cen

Na internetovém videoportálu Voyo.cz budou od středy 15. června 2011 k dispozici videa ve formátu 3D. Obsah není nativně natočen ve 3D, ale je do trojrozměrného obrazu přepočten pomocí nejmodernějšího softwaru. V první vlně budou ve 3D ke zhlédnutí poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2, čtyři nejaktuálnější díly Comebacku, přibude i poslední díl Ulice v této sezóně a americký film Piraňa, uvedla k této novince Fričová. Šéf internetové sekce Novy Pavel Krbec dodal, že do budoucna by tato skupina ráda nabídla ve 3D i obsah nativní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).