Hlavní navigace

Nova na podzim nenasadí proti Talentu na Primě znovu Talentmanii

13. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 5. 2011

Souboj talentových show z loňského podzimu se letos konat nebude. Televize Nova nenasadí proti druhé řadě soutěže Česko Slovensko má talent, kterou bude po letních prázdninách vysílat televize Prima a slovenská Jojka, opět svoji vlastní talentovou show Talentmania ani žádný podobně zaměřený formát. V Impulsech Václava Moravce na Rádiu Impuls to řekl generální ředitel Novy Jan Andruško.

K TÉMATU: Prima vyhlásila castingy na Česko Slovensko má talent 2, začínají 1. května

To si myslím, že asi už neuděláme, ale zda postavit proti Talentu jinou show, jakého typu, ono těch formátů je strašná spousta a jsou zaměřeny na různé skupiny lidí. Je opravdu těžké odhadnout, co divák v danou chvíli očekává. Čili možnost postavit nějakou velkou show tu je, další možností je postavit nějakou silnou domácí tvorbu, silnou akviziční záležitost, tedy silné filmy… upřesnil Andruško s tím, že Nova zatím nemá v podzimním programovém schématu jasno.

ČTĚTE TAKÉ: Česko Slovensko má talent bude na podzim, X Factor příští rok

BRAND24

Podzimní programové schéma ještě není samozřejmě ukončeno, probíhají diskuse, samozřejmě si zjišťujeme, co bude nebo se snažíme odhadnout, co bude u konkurence, jakým nejlepším způsobem postavit program. Závěrečné rozhodnutí ještě nepadlo, uvedl generální ředitel Novy. Jednou z možných variant je podle Andruška postavit proti Talentu staronový krimiseriál Expozitura, který má Nova natočený už tři roky a dosud jej neodvysílala.

Je to jedna z variant, kterou máme pro podzim a určitě ji zvažujeme. Uvidíme. Je otázka, jak bude vypadat trh televizní reklamy. Zda nám to tento trh a jeho finanční kondice umožní, dodal Andruško. Nově se nedávno podařilo prodat námět tohoto seriálu do Spojených států. Natočené díly Expozitury ale nemilosrdně stárnou, například policejní automobily v něm jezdí ještě bílé se zeleným pruhem a zastaralo i vybavení policejních služeben v seriálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).